Lentilă incoloră

Lentilă incoloră

Ochelari de protectie 3M Comfort cu lentila incolora

68,9 LEI

Ochelari de protectie 3M Comfort cu lentila incolora, lentile cu tratament antizgariere, antiaburire. Filtru UV. Reglare brate, plan orizontal, plan vertical.Ochelari de protectie 3M aplicatii pentru ..

Ochelari de protectie 3M cu lentila incolora

81,0 LEI

Caracteristici: conceputi pentru a se fixa deasupra ochelarilor de vedere la majoritatea utilizatorilor, cu interferenta minima;Ochelari de protectie 3M cu lentila incolora cu tratament antizgariere..

Ochelari de protectie 3M MARCUS GRONHOLM cu lentila incolora

109,4 LEI

Ochelari de protectie 3M MARCUS GRONHOLM cu lentila incolora, design atractiv și modern. Lentile rezistente din policarbonat. Tratament antizgâriere și anticondens.Clasa optică 1 pentru claritate și ..

Ochelari de protectie 3M METALIKS cu lentila incolora

81,0 LEI

Design atractiv și modern. Rame metalice cu suport pentru fixare pe nas. Cadru de argint. Model disponibil și cu lentile anti-condens și anti-zgâriere.Ochelari de protectie 3M METALIKS cu lentila inc..

Ochelari de protectie 3M Secure Fit cu lentila incolora

60,8 LEI

Lentile policarbonat, absorbtia radiatii UVA si UVB, model usor-cantareste mai putin de 30g,Ochelari de protectie 3M Secure Fit cu lentila incolora conceput sa reduca alunecarea ramei in timpul misc..

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile in/out

66,2 LEI

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT 400. Tehnologie patentată 3M pentru difuzarea presiunii din zona tâmplelor. Potriviți pentru diferite dimensiuni ale feței. Suport din silicon pe nas, ajustabil. ..

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile incolore

60,8 LEI

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT 400. Tehnologie patentată 3M pentru difuzarea presiunii din zona tâmplelor.Potriviți pentru diferite dimensiuni ale feței. Suport din silicon pe nas, ajustabil. B..

Ochelari de protectie cu lentile incolore 3M COMFORT

81,0 LEI

Ochelari de protectie cu lentile incolore 3M COMFORT, cu clasă optică 1, pentru claritate optică ridicată și utilizare pe perioade extinse. Lentile inclinabile, pentru fixare individuală. Brațe cu l..

Ochelari de protectie Univet 5x8 cu lentile incolore

67,5 LEI

Caracteristici: Suport nasal moale pentru confort fara presiune; Rama ergonomica pentru a se adapta tuturor utilizatorilor; Tehnologie SoftPad"™"; Rama: negru-verde; lentila: policarbonat incolor; ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)