Mănuşi protecţie

Mănuşi protecţie

Manusa de protectie antichimica Ansell categoria III SOL-KNIT

62,1 LEI

Manusa de protectie antichimica Ansell categoria III SOL-KNIT din nitril pe suport textil, suprafaţă rugoasă, manșetă lungă.Asigură protecţie mecanică şi chimică pentru condiţii grele și nivele înalt..

Manusa de protectie antichimica KCL Nitropren

41,9 LEI

Manusa de protectie antichimica KCL Nitropren antichimica cu dublu strat.Cauciuc nitrilic la interior si cauciuc policloroprenic la exterior, buna rezistenta mecanica, rezistenta la o gama larga de ..

Manusa de protectie antichimica KCL Pharmatril®

87,8 LEI

Manusa de protectie antichimica KCL Pharmatril® antichimica din cauciuc nitrilic.Ambidextra, nepudrata, grosime 0,09 mm, ;Ambalare: 100 buc/cutie.Risc chimic: limitat.Aplicatii: industria alimentara,..

Manusa de protectie din zale Inox

472,5 LEI

Manusa de protectie din zale InoxConfectionata din zale otel inox, diametrul ochiurilor de 4 mm, lungime 24 cm, Marimi: XXS (manseta maro);  XS (manseta verde); S (manseta alba);..

Manusa de protectie KCL Dermatril®

114,8 LEI

Manusa de protectie KCL Dermatril® antichimica din cauciuc nitrilic, ambidextra, nepudrata. Grosime 0,20 mm, rezistenta mecanica superioara manusilor de unica folosinta din latex, certificate pen..

Manusa de protectie pentru sudura Nitras Kombi

54,0 LEI

Manusa de protectie pentru sudura Nitras Kombi pentru sudura cu 5 degete. Palma si degetul mare din piele box bovina, fata si manseta din spalt bovine. Lungime totala 35 cm.; Marime: 10. Ris..

Manusa de protectie Specialgrip

10,8 LEI

Manusa de protectie Specialgrip tricotata din fibre mixte, imersata partial in latex. Textura ridata pentru o priza mai buna, manseta elastica. Aplicatii: gradinarit, constructii, tamplarie, br..

Manusa de protectie termoizolanta Ice Grip KCL

67,5 LEI

Manusa de protectie termoizolanta Ice Grip KCL impotriva temperaturilor scazute, pana la -50°C (scurta durata). Multiple straturi pentru protectie mecanica, membrana Thinsulate, manseta tricotata..

Manusa din nailon/poliester impreganta total cu latex Showa DUAL-LATEX

59,4 LEI

Manusa din nailon/poliester impreganta total cu latex Showa DUAL-LATEX tricotată din fibre sintetice, fără cusături, acoperită în palmă cu strat dublu: latex și spumă latex. Impermeabilă, oferă un ..

Manusa din tricot impregnata cu latex MAPA TEMP-ICE

67,5 LEI

Manusa din tricot impregnata cu latex MAPA TEMP-ICE tricotată din fibre speciale de protecție termică impregnată ¾ cu nitril, priză foarte bună în manipularea pieselor umede. Potrivită pentru med..

Manusa tricotata din fibre sintetice, imersata 3/4 Ansell

74,3 LEI

Manusa tricotata din fibre sintetice, imersata 3/4 AnsellBeneficiaza de tehnologia Techcor Knitting Technology, impregnata 3/4 cu nitrilmicro.Risc mecanic: 4342 Aplicatii: manipulare component..

Manusa tricotata din fibre sintetice, imersata in amestec de compusi sintetici Ansell HYFLEX

74,3 LEI

Manușă tricotată din fibre speciale impregnată cu poliuretan pe bază de apă şi nitril în palmă, manșetă elastică. Bună rezistenţă la abraziune şi tăiere cu lama. Rezistentă la căldură până la 100 ..

Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)